Yes ik wil heel graag af en toe een call in kunnen plannen als ik ergens tegenaan loop!

Wil jij als (startende) VA af en toe even kunnen sparren met een ervaringsdeskundige? Even je struggles kwijt, even kort afstemmen als je ergens tegenaan loopt. Dan is de strippenkaart voor de Buddy plus Calls ideaal voor jou. Ik zorg dat je na een call weer verder kan in je business.

Je hoeft het niet alleen te doen. Schakel hulp in als je er even niet uit komt. Per call hebben we een uur de tijd om samen naar je business te kijken en je vragen te beantwoorden.

Eerdere ervaring van een startende VA die ik op weg heb geholpen dmv calls: Anouk is erg vriendelijk, vol enthousiasme en denkt graag met je mee in je volgende stappen. Je voelt je snel vertrouwd bij haar en als startende VA helpt ze je met haar tips, trics en ervaring goed op weg zodat je vol vertrouwen het ondernemerschap aan kan gaan.

Strippenkaarturen (bedragen zijn excl. btw)*

Let wel op, dit zijn sessies om je op weg te helpen. Je kan al je vragen stellen. Maar dit is geen verkapte mentoring. Dan gaan we uiteraard veel diepgaander. Ook omdat we daarin live momenten en wekelijkse contactmomenten hebben

Na het insturen van dit formulier krijg je een mail met een linkje waarin je je afspraken in kan plannen. Een factuur volgt separaat.